Săcelenii Silviu și Bianca Bălan au reprezentat România la Wings for Life World Run

132

Dumincă, săcelenii Silviu Balan și Bianca Bălan au reprezentat România la Wings for Life World Run, o cursă în scopuri umanitare la care s-au întrecut de la distanta alergători din 104 de țări. 🌍 Pe lângă promovarea alergării și a locurilor deosebite din fiecare țară, evenimentul aduce în spațiul public discuția cu privire la intensificarea eforturilor de cercetare în tratamentele afecțiunilor măduvei spinării sprijinit de fundația Wings for life.

Silviu si Bianca au respectat toate formalitățile, și pentru o zi au simțit din nou cum este să fii călător și să faci ceea ce iubești, ajutați fiind de fotograful Red Bull Mihai Stetcu.

Sâmbătă, 9 mai, de la 17:00, Silviu este invitatul lui Dan Burlac de la Alpin Film Festival, în cadrul dialogurilor Dor de Munte realizate cu sprijinul bvtv.ro.

Ne dorim la fel de mult ca și voi ca lucrurile să revină la un ritm previzibil, mai aproape de normalitatea pe care o știam, și care să ne permită să anticipăm sau să planificăm, și facem tot ce ne stă în putință în acest sens.” au precizat cei doi alergători pe pagina de facebook Festival Sport Montan Săcele.

Comments