Restricții pentru liberalii brașoveni cu dosare penale la întâlnirea cu Iohannis de la Brașov

432

Peneliștii cu dosare penale nu au ce căuta în preajma președintelui Klaus Iohannis la întâlnirea de vineri de la Brașov. Este ordinul venit pe firul scurt de la Centru, potrivit surselor, și pe care PNL Brașov l-a luat în discuție. La nivel local, PNL a colectat ceva membri cu probleme astfel că va fi greu pentru filiala locală să respecte ordinul, fără să-l lase singur pe președintele Iohannis, potrivit brasovstiri.ro.

Conducerea partidului s-a reunit de urgență, marți seară, la sediul partidului, cu o listă neașteptat de lungă în mână, pentru a-i avertiza pe posesorii de dosare penale să nu se apropie de președinte. Nu de alta, dar Iohannis nu ar vrea să fie surprins în vreo poză cu vreun urmărit penal, fie el de la PNL. Din lista lungă a celor care au interzis în preajma lui Iohannis, se numără:

George Scripcaru, Adrian Gabor, Adrian Oprică, Gavril Matei, Claudiu Coman, Claudiu Cornea, Mihai Donțu, Dragoș Crăciun, Vasile Ungureanu, Cătălin Munteanu și Adina Durbacă, toți posesori de dosare penale.

În schimb, controversatul lider al PNL Săcele, Andi Kadas, care este implicat în cel puțin 13 dosare nu are interdicție de la organizația județeană PNL. Dosarele în care apare menționat numele lui Andi Kadas sunt destul de diversificate, începând de la dosare privind iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup pânâ la dosare privind  intrarea în insolvență sau faliment a unor firme de “casă”.

Penalii au interzis, interlopii NU ! Felicitări PNL Brașov !

Comments