Reforma administrației locale nu este pe placul brașoveanului Sterpu

434

Așa cum am relatat și săptămâna trecută, liberalii săceleni s-au opus eficientizării administrației publice locale și au început să aibe abordări populiste în privința acestui subiect. Consilierul local PNL Ciprian Sterpu, personaj care locuiește în Municipiul Brașov pe modelul vechilor consilieri PDL, a început să aibe o serie de derapaje populiste și să lanseze fumigene electorale pe pseudo-fițuica Saceleanul.ro, pe care acesta o patronează.

Dacă în cei 3 ani ai săi de mandat nu a zis o vorbă despre Cantina de Ajutor Social,  acum că serviciul va fi externalizat, Sterpu propune tot felul de variante SF prin care această cantină ar putea fi resuscitată. Dar cine mai poate crede în așa zisă expertiză a antreprenorului Sterpu, când la propria firma în anul 2018 a avut cifră de afaceri 79.515 lei și datorii de 126.451 lei ?

În cadrul Cantinei de Ajutor Social lucrau 3 bucătari care realizau în total 60 de porții de mâncare pe zi. O cantitate foarte mică pentru 3 bucătari, după cum au afirmat și specialiștii în domeniu. Prin apelarea la servicii de catering, costurile suportate de administrația săceleană se înjumătățesc. Dle. liberal Sterpu, este un lucru greșit să utilizezi eficient banul public? Mai degrabă când participă la mitingurile PNL, brașoveanul Sterpu i-ar cere niște sfaturi de economie lui Florin Cîțu, nu să denigreze adversarii politici.

Dacă brașoveanul Sterpu are anumite dubii privind firma care va presta serviciul de catering, îi recomandăm lui Sterpu să își facă propria firmă de catering și să ofere prețul cel mai scăzut. La salariul de 517 lei brut pe lună pe care îl are, un venit suplimentar nu i-ar prinde rău

Comments