Promovarea minciunii, manipulării și dezbinării, noile arme ale liberalilor

105

Campania electorală arată din nou cât de ticăloși pot fi liberalii săceleni. Într-o pană acută de idei, site-ul online controlat de PNL-istul Sterpu susține că activitatea Centrului Multicultural va fi mazilită și se va transforma din nou în școală. O minciună grosolană lansată cu scopul de a induce în eroare opinia publică, dezmințită de reprezentanții administrației săcelene.

Pentru corecta informare a opiniei publice facem precizarea că Centrul Multicultural și Educațional Săcele se va redeschide începând cu data de 14 septembrie.

Toate spațiile de la Centrul Multicultural vor fi disponibile, însă vor exista anumite restricții privind numărul de persoane care vor avea acces în săli.

Săptămâna viitoare va avea loc ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență în cadrul căreia se vor stabili normele pentru reluarea activităților din 14 septembrie.” precizează reprezentanții administrației săcelene.

Ceea ce nu cunoaște eternul habarnist  Sterpu este faptul că unui proiect european nu poți să-i schimbi scopul utilizării pe perioada de sustenabilitate a proiectului. Dar de unde să știe candidatul Sterpu ce înseamnă derularea unui proiect european din moment ce nu a implemantat niciun proiect ?

Și ne întrebăm retoric “Cât de ticălos poți să fi  încât să promovezi doar minciună, manipulare și dezbinare ? ”. Va fi vai și amar de comunitatea noastră dacă acești pseudo-politicieni vor conduce destinele orașului.

Comments