Primul pas, pas cu pas,….ultimul pas

317

Prin votul de duminică alegem pe mâna cui lăsăm țara în următorii 5 ani. Sper ca duminică să fie ultimul pas pe care îl va face Klaus Iohannis în Palatul Cotroceni.

Acum 5 ani de zile, printr-un discurs plin de demagogie și minciună, Klaus Iohannis ne promitea că “pas cu pas” va face “România lucrului bine făcut”. Am fost bine mințiți ! Au trecut 5 ani de mandat ai actualului Președinte fără să se întâmple absolut nimic. Pentru că are ZERO realizări, Klaus Iohannis nu poate să prezinte nici măcar un bilanț despre activitatea sa, poate să ne prezinte doar poze din concedii.

Singurele “realizări mărețe” ale lui Klaus Werner Iohannis s-au bazat pe dărâmarea Guvernărilor PSD și înlocuirea acestora cu “Guvernul meu”. În acești 5 ani de mandat, “plini de realizări” a reușit doar să îi impartă pe români, propagând doar ură și dezbinare.

România merită mai mult respect! România merită să intre în spațiul Schengen, România merită să-și consolideze relațiile cu Republica Moldova, românii merită să călătorească în Statele Unite ale Americii fără viză. Dar pentru ca aceste lucruri să se întâmple, este nevoie de un Președinte implicat, nu de un Președinte care se întoarce de fiecare dată entuziasmat de șapca pe care o primește de la Donald Trump
.
Avem o țară frumoasă, cu resurse umane și naturale prețioase, care trebuiesc puse în valoare. Ne-am săturat de atâta ură și dezbinare! Mai mult ca oricând, acum, România are nevoie de unitate ! România are nevoie de un Președinte care să se lupte pentru fiecare român.

Dragi săceleni, duminica aceasta, votați cu inima, pentru prezent și viitor, pentru noi și generațiile ce vin, pentru respect și unitate!

Dragoș Lungu
Președinte TSD Săcele

Comments