Precizia Săcele se impune cu Steagu Roșu! Urmează Voila

379

Precizia Săcele continuă seria victoriilor și s-a impus cu scorul de 3-2 în fața celor de la A.C.S. Steagu Roșu. La fel ca și în etapa precedentă, elevii lui Ciprian Ursu puteau tranșa meciul încă din prima repriză, dar s-au întrecut în ratări și au intrat la pauză doar cu 1-0, marcând pentru formația noastră Dragomir.

Debutul reprizei secunde îi regăsește pe săceleni relaxați, aceștia fiind egalați încă din minutul 47. Introdus în repriza secundă, Munteanu reușește să-i aducă din nou pe săcelenii în avantaj, însă Steagu Roșu profită de o gafă în apărarea noastră și duce scorul la 2-2. În minutul 80 Pasăre transformă penalty-ul obținut de Bilivolschi și aduce cele 3 puncte la Săcele.

Precizia Săcele se află pe poziția 3 în clasament la egalitate de puncte cu liderul Inter Cristian.

Juniorii de la Precizia Săcele pregătiți de Florin Bilivolschi s-au impus în fața celor de la ACS Steagul Roșu cu scorul de 2-0 și conduc grupa juniorilor cu maxim de puncte.

Sâmbătă, 29 septembrie, săcelenii vor întâlni pe teren propriu de la ora 11 formația Olimpic Voila, o echipă modestă care nu a reușit să acumuleze nici un punct după 5 runde.

Haideți sâmbătă la stadion să susținem echipa locală spre o nouă victorie!

 

Comments