Precizia Săcele oprită din cursa pentru promovare de coronavirus

160

Cei de la Precizia Săcele au înștiințat ieri AJF Brașov că au probleme legate de un caz de coronavirus confirmat în lot, astfel că elevii lui Ciprian Ursu nu pot juca miercuri.

„Avem un jucător depistat pozitiv cu COVID 19 care se află în evidența DSP Brașov. Am informat AJF Brașov despre acest lucru, astfel că cerem o amânare a meciurilor pentru că fotbalistul infectat a intrat în contact și cu alți coechipieri dar și cu antrenorul. Primul efect este că toți contacții trebuie să intre în izolare. Suntem demoralizați, mai ales că acești copii meritau să joace cele două jocuri din play-off. Este o lovitură pentru Precizia Săcele, pentru că pot spune că nu ne-a învins Corona Brașov, ci coronavirus!“, a spus Adrian Secelenean, Președintele  Preciziei Săcele pentru Monitorul Expres.

Se așteaptă decizia AJF Brașov

Comitetul Executiv al AJF Brașov va decide în ședința de astăzi ce se va întâmpla cu cele două jocuri din play-off, însă o amânare cu două săptămâni nu este posibilă pentru că 27 iulie este data limită până la care AJF-urile trebuie să anunțe către FRF reprezentanta județului la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Comments