Precizia Săcele merge la barajul de promovare în Liga 3 ?

167

Prima videoconferință realizată ieri de reprezentanții FRF, cea cu șefii Asociațiilor Județene de Fotbal din România, a clarificat în mare măsură planurile forului condus de Răzvan Burleanu pentru încheierea actului sezon competițional, ediția 2019/2020, după ce pandemia de COVID-19 l-a dat peste cap.

Dacă la Liga 3 nu va mai avea loc niciun meci în acest sezon, în schimb, cele mai bune echipe din Liga 4 vor fi nevoite să revină pe teren.

Având în vedere planul pentru Liga 3, FRF a anunțat reprezentații AJF-urilor că are de gând să modifice sistemul barajului pentru promovare din Liga 4. În acest sens, forul fotbalistic din România va anula actualele jocuri stabilite pentru baraj și va reface tragerea la sorți în așa fel încât să nu mai promoveze o echipă din două, ci una din trei.

De această dată, barajul pentru promovare în Liga 3 nu se va mai da între două campioane județene care urmau să se întâlnească tur / retur. FRF va efectua o nouă tragere la sorți pentru stabilirea a 14 mini-turnee, fiecare de câte trei echipe. Fiecare formație dintr-o grupă va juca împotriva celorlalți doi adversari cu care a nimerit, iar prima clasată va fi desemnată nou-promovată.

Astfel, dacă șefii de la Casa Fotbalului vor valida scenariul prezentat, lucru extrem de posibil, reprezentanta județului Brașov în barajul de promovare în Liga 3 va fi formația noastră, Precizia Săcele, care din 16 meciuri disputate până în prezent în Liga 4 brașoveană a acumulat 43 de puncte, cu unul mai mult decât Corona Brașov.

Comments