Precizia Săcele bate pe Aripile Brașov și se instalează pe prima poziție !

696

Precizia Săcele continuă seria victoriilor și s-a impus și în această etapă cu scorul de 5-0 în fața celor de la Aripile Brașov. Pentru formația noastră au marcat Tudorie, Haidau, Lingurar și Bleambu de 2 ori.

Precizia Săcele a profitat de eșecul din această etapă a celor de la Cristian și în urma acestei victorii, elevii lui Ciprian Ursu s-au instalat pe prima poziție în clasament, fiind urmată de formația Olimpic Zărnești.

Deși nimeni nu le dădea nici o șansă celor de la Precizia Săcele după despărțirea în această vară de 7 jucători titulari printre care și golgeterul Ioan Coman, o echipă tânără și ambițioasă strunită de Ciprian Ursu reușește să preia șefia Ligii a IV-a Brașov, chiar dacă de etape bune le sufla în ceafă celor de la Cristian.

Juniorii de la Precizia Săcele s-au impus cu 7-0 și se află pe primul loc în clasament la o distanță de 5 puncte față de ocupanta locului secund.

Rezultatele etapei a 8-a: Ciucaş Tărlungeni – Inter Cristian 1-0, Precizia Săcele -Aripile Braşov 5-0, A.C.S.M. Codlea – Prietenii Rupea 3-0, Colţea Braşov – Olimpic Voila 11-0, Carpați Berivoi – Chimia Orașul Victoria 1-5, Cetatea Homorod – A.C.S. Steagu Roşu Braşov 4-1, A.S.C.Olimpic Zărneşti – A.C.S. Prejmer 2-1. Clasament: 1. Precizia Săcele 21p, Olimpic Zărneşti 21p, 3. Inter Cristian 18p.

Comments