PNL Săcele și-a stabilit candidatul la Primăria Săcele

429

Așa cum v-am relatat săptămâna trecută, marți seara la sediul PNL Săcele a avut loc o ședință de urgență alături de lideri politici județeni și locali. Pe lângă faptul că au bătut palma că singura lor strategie pentru Săcele este blocarea dezvoltării orașului nostru, aceștia și-au stabilit și candidatul la Primăria Municipiului Săcele.

Deși până săptămâna trecută toate cărțile erau făcute pentru ca trompeta negativă a Săcelelui, consilierul local PNL Ciprian Sterpu, să fie candidatul la Primăria Săcele , se pare că lucrurile s-au schimbat. Conform unor surse sigure din cadrul PNL Săcele , Președintele PNL Săcele, Andi Kadas, nu mai ține cont de ambiția veșnicului pretendent la Primăria Săcele – Ciprian Sterpu care s-a aruncat într-o luptă bazată pe manipulare cu  actuala administrație, Kadas a bătut palma cu Mihai Costel pentru ca alianța PNL+PMP să îl susțină pe Gheorghe Stoea. Iar semnele alianței au fost imediat vizibile. La ședința de joi a Consiliului Local Săcele , alianța PNL+PMP a blocat cele 4 proiecte pentru comunitatea săceleană : Lucrări de canalizare pentru 13 străzi în Baciu, Închiderea Rampei de gunoi de la Subobrej, Reabilitarea și modernizarea clădirii Clubului Elevilor Săcele, Reabilitarea și modernizarea clădirii Bibliotecii Municipiului Săcele

Tipic celor de la PNL Săcele, după ce  s-au folosit de Ciprian Sterpu și l-au îndemnat să lanseze atacuri mârlănești la adresa Primarului și chiar să cadă de multe ori în ridicol, acum vor să îl arunce din nou într-un con de umbră. Ciprian Sterpu nu este la prima situație când este dat la o parte de PNL-inști. După alegererile din iunie 2016, acesta a fost la un pas de excluderea din PNL. Probabil că acesta va candida la Primăria Săcele din partea USR, întâlnirile dintre Sterpu și USR fiind de notorietate încă din 2017.

Încă supărat ca a pierdut controlul la Săcele, George Scripcaru i-a mânat pe pionii săi, Andi Kadas si Mihai Costel , să găsească o strategie pentru a prelua din nou frâiele la Săcele. Prin nominalizarea lui Gheorghe Stoea la Primăria Săcele se dorește unificarea vechiului PDL, partid care a condus mulți ani la Săcele iar rezultatele au fost minuscule. Aproape toți actorii politici de la PNL și PMP implicați în această alianță provin din structurile vechiului PDL Săcele.  Dacă va rămâne Gheorghe Stoea până la final candidatul PNL+PMP la Primăria Săcele sau doar se folosesc de el, rămâne de văzut.

Despre cine este Gheorghe Stoea și în ce a fost implicat vom reveni în curând. Momentan precizăm doar că este fost consilier local PDL și unul dintre oamenii de încredere ai fostului primar PDL, Radu Nistor.

Comments