PNL Săcele se opune Reamenajarii și modernizării Pieței Electroprecizia

210

Așa cum ne-au obișnuit încă de la începutul anului 2020, când organizația PNL Săcele a dorit boicotarea ședinței de Consiliul Local Săcele și au absentat în grup, un nou proiect de hotărâre privind Reamenajarea și modernizarea Pieței Electroprecizia s-a dorit a fi respins de către PNL Săcele.

Este păcat că nici după 3 ani și jumătate de mandat, acești pseudo-liberali nu înțeleg că pentru comunitatea săceleană este nevoie de proiecte concrete, iar pentru locuitorii din cartierul Electroprecizia, cât și pentru ceilalți săceleni, modernizarea Pieței Electroprecizia este un proiect necesar și mai ales poate reprezenta o soluție pentru a încuraja producătorii locali.

Faptul că au votat împotriva acestui proiect fără să aibe nici un argument ilustreză încă o dată lipsa de viziune a liberalilor asupra problemelor săcelenilor, pentru ei contând doar blocarea proiectelor pentru săceleni, respectând cu strictețe directivele venite de la șefii lor de la județ.

Proiectele ce sunt pentru comunitatea săceleană, nu au culoare politică, mai ales că  am fost vitregită de investiții majore pe parcursul administrațiilor liberale ce s-au perindat pe la Săcele.

Așa cum am precizat și săptămâna aceasta, situația juridică a Pieței Electroprecizia era una incertă, iar după 2 ani și jumătatea s-a reușit să se găsească o soluție iar la sfârșitul anului 2019 s-a întocmit și documentația tehnică pentru acest proiect. Când se dorește a se face ceva pentru săceleni, mereu liberalii doresc să blocheze. Dar de ce nu au făcut vechiile administrații liberale? Probabil că din incompetență.

Din fericire, mai sunt și consilieri locali cu capul pe umeri care au înțeles importanța acestui proiect, iar proiectul de hotărâre a trecut la limită.

Comments