PNL Săcele rămâne în continuare la mâna interlopilor

97

Cel puțin așa reiese de pe site-ul partidului, www.pnl-sacele.ro. În continuare, preaiubitul lor șef, tătucul spitalelor din județ și prieten cu clanurile de interlopi brașovene, Andi Kadas apare în continuare ca fiind Președintele Organizației PNL Săcele.

Deși Kadas a demisionat într-un târziu din PNL din cauza asocierii cu clanurile de interlopi, membrii PNL Săcele rămân în continuare lingușitori pe facebook-ul lui Kadas.

Membrii PNL Săcele au distribuit masiv în mediul online atacul grotesc al lui Kadas la adresa șefului IPJ Brașov, pe care îl numea “gunoi” și “slugoi”. Probabil că aceleași valori le împărtășesc și ei.

Conform newsbv.ro, se pare că liberalii săceleni se despart cu greu de fostul lor șef politic, căruia îi „sorb” toate postările de pe pagina de Facebook. Printre cei mai vehemenți fiind  Ciprian Sterpu, consilier local în funcție, care se vede candidat de primar al PNL la Săcele, și care rămâne alături de Kadas, asociatul în afaceri și în imobiliare al clanului de interlopi Alexa.

După cum se comportă cel puțin în mediul online, acești pseudo-liberali, ajunși consilieri locari din pixul clanurilor de interlopi pentru a le servi umil interesele, râmân în continuare fideli lui Kadas și acoliților săi.

Comments