PNL Săcele își dorește și în 2020 blocarea orașului

257

Ieri, 8 ianuarie, a avut loc Ședința Extraordinară a Consiliului Local Săcele, iar  cel mai important proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a fost repartizarea excedentului bugetului Municipiului Săcele care asigură continuarea proiectelor de investiții vitale pentru dezvoltarea Municipiului Săcele și pentru a asigura funcționarea actului administrativ.

La fel cum ne-au obișnuit încă de la mijlocul anului 2018, consilierii locali ai PNL Săcele au răspuns din nou afirmativ ordinului pe unitate transmis de către conducătorii de la județ și au boicotat ședința Consiliului Local cu scopul precis de a bloca orașul.

În lipsă de viziuni și proiecte viabile pentru comunitatea săceleană, PNL-iștii săceleni își doresc să se facă remarcați la Săcele doar prin  blocarea orașului, urmărind să satisfacă doar cerințele impuse de la Brașov, nicidecum să primeze pentru ei interesul cetățeanului. Vă readucem aminte că PNL-iștii Săceleni nu sunt la prima abatere când  își doresc blocarea orașului, absentând în grup și la ședințele cu impact major din anul 2019.

Pe lângă faptul că nu au binevoit să se deplaseze la Ședința Consiliului Local Săcele, consilierii locali ai PNL Săcele nici măcar nu au răspuns la telefon pe parcursul a trei zile pentru a fi informați pe toate căile posibile.

Consilierii locali liberali, plătiți din bani publici, care NU răspund la telefon , care NU participă la ședințe , care își doresc blocarea Municipiului Săcele și care răspund mereu umil ordinelor venite de la județ sunt : Popa Marius Cristian (constructor ilegal), Sterpu Ciprian (care deține doar o proprietate în Municipiul Brașov), Copot Robert (care deține doar o proprietate în Municipiul Brașov), Nițescu Ciprian și Mureșan Dan.

Comments