PNL Săcele a vrut să ne lase fără transportul în comun

90

Ieri a avut loc ședința extrordinară a Consiliului Local Săcele. Singurul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a fost Proiectul de hotărâre privind aprobarea acordării mandatului special Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov pentru delegarea gestiunii serviciului de transport public local de călători prin curse regulate, pentru elaborarea Regulamentului serviciului, a Caietului de sarcini, a Studiului de oportunitate și a proiectului de Contract de delegare a gestiunii serviciului pentru UAT Municipiul Săcele.

Necesitatea acestui proiect de hotărâre se datora faptului că  durata Contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane cu autobuze efectuat prin curse regulate de către SC Servicii Săcelene în Municipiul Săcele, expira la data de 22.03.2020  și ținând cont de necesitatea  asigurării continuității  serviciului de transport local de persoane, cu autobuze, efectuat prin curse regulate în Municipiul Săcele in conditii de eficiență și siguranță a călătorilor în cadrul Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov, prin operatorul de transport Servicii Sacelene S.R.L.

Având în vedere necesitatea urgentă de a asigura continuitatea transportului în comun, fiecare formațiune politică s-a prezentat la ședința Consiliului Local Săcele în formație completă sau parțial completă, cu excepția grupului PNL Săcele care din nou au absentat în grup.

Așa cum ne-au obișnuit, liberalii săceleni au confirmat cu o zi înainte de ședința extraordinară a Consiliuluil Local Săcele că vor participa la ședință, iar în cursul zilei de ieri, fiecare consilier local liberal s-a sustras de la a participa la ședința Consiliului Local învocând tot felul de motive, unul mai hazliu decât celălalt. Ne întrebăm oare ce i-a impiedicat pe cei doi șomeri din cadrul PNL Săcele să participe la ședința Consiliului Local Săcele. Au fost să-și ridice șomajul? Au fost la un târg de joburi? Sau pur și simplu nu le pasă de comunitatea săceleană ?

Practic, prin decizia de a boicota ședința de Consiliul Local, acești pseudo-liberali, ajunși consilieri locali din pixul clanurilor de interlopi pentru a le servi umil interesele, au dorit să-i lase pe săceleni fără transportul în comun. Pentru a-și satisface interesele meschine de a bloca încontinuu fiecare act administrativ, acești liberali sunt în stare să lase mii de săceleni în stradă, fără să aibe soluții să ajungă la școală, la locul de muncă etc.

Ceea ce vrea să facă PNL Săcele la Săcele este exact ceea ce au făcut toate administrațiile liberale care s-au perindat pe la Săcele: Să redevenim o colonie a Brașovului. După ce că ne-au lăsat fără terenuri, după ce că au predat Apa la Brașov, iar noi, săcelenii, nu mai avem nici un control deși aproape toată infrastructura se află pe teritoriul nostru iar majorările de preț se dictează de la Brașov, oare ne dorim să pierdem controlul și asupra transportului în comun ?

După ani în care Săcele a fost tratat ca o colonie a Brașovului, acuma se pare că s-a reușit să fim tratați ca un partener. Oare dorim să ne întoarcem la vremurile de tristă amintire ?

Comments