PNL-istul Cristian Popa a devenit paranoic ?

402

După ce a fost concediat de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele pentru incompetența de care a dat dovadă de fiecare dată în cadrul Regiei, se pare că detractorul Cristian Popa a fost pătruns și de o stare de paranoia.

Ultima ispravă a PNL-istului Cristian Popa ne ridică mari semne de întrebare despre felul cum a fost afectat de când nu mai are acces la banul public. După cum bine știți, anul 2019 este primul an după mai bine de 15 ani, când Cristian Popa nu mai are acces să sifoneze banul public sau la terenurile săcelenilor. Având în sânge sifonarea banului public, se pare că PNL-istul Cristian Popa a făcut o obsesie față de actuala administrație.

Deși are o avere impresionantă, PNL-istul Cristian Popa și-a achiziționat un autoturism Toyota Rav4, an de fabricație 2008, model și culoare identică cu mașina Primăriei Municipiului Săcele și folosită de Primar. Și ca să demonstreze că nu este doar o simplă coincidență, PNL-istul Cristian Popa și-a pus și numărul de înmatriculare BV xx PMS, inițiale folosite de Primăria Municipiului Săcele.

Oare prin această mișcare PNL-istul Cristian Popa își dorește să se plimbe cu mașina prin Săcele, iar lumea să creadă că face parte din cel mai competent executiv din ultimii 30 de ani? Sau PNL-iștii săceleni pregătesc campania electorală și vor să plaseze mașina identică cu a Primarului prin diferite locații compromițătoare pentru a-i deruta pe săceleni ? Din ambele variante rezultă că se urmărește doar manipularea săcelenilor. Așa cum era de așteptat, manipularea este singura armă pe care o au liberalii săceleni.

Comments