PNL-iștii Sterpu și Cristi Popa NU vor autobuze noi pentru săceleni !

229

După cum bine știți, începând cu iunie 2016 Primăria Municipiului Săcele a început un program de reînnoiere a parcului auto de la Servicii Săcelene. De la preluarea mandatului de Primar al Municipiului Săcele de către Virgil Popa s-au achiziționat 9 autobuze cu an de fabricație după 2000, fiind astfel înlocuite autobuzele fabricate în anii 1970-1980.

Consilierii locali săceleni au avut pe ordinea de zi un Proiect de hotărâre  privind majorarea capitalului social al S.C. Servicii Săcelene S.R.L., prin aport în numerar, cu suma de 130.000 lei  și actualizarea Actului constitutiv în mod corespunzător.

Prin majorarea capitalului social al S.C. Servicii Săcelene S.R.L. cu suma de 130.000 lei se vor achizitiona 4 autobuze  cu standard minim euro 3 și filtru de particule.

Dintre consilierii locali prezenți în sală, doar PNL-iștii Ciprian Sterpu și Cristian Popa au votat împotriva achiziționării de autobuze. Surprinzător, din grupul PNL de 5 consilieri locali doar cei doi menționați mai sus s-au împotrivit.

Decât să facă jocuri politicianiste în Consiliul Local, mai degrabă PNl-iștii Sterpu și Cristian Popa ar face o plimbare cu noile mijloace de transport în comun și ar observa cât de mult s-a schimbat transportul în comun după anul 2016. Probabil cum i-au obișnuit pe săceleni foștii lor șefi de partid, Vasile Lața și Radu Nistor, asta își doresc PNL-iștii Sterpu și Cristian Popa : un transport în comun vitregit de investiții !

Oare PNL-iștii Sterpu și Cristian Popa fac jocurile șefilor de la județ pentru preluarea transportului în comun, la fel cum s-a întâmplat cu Compania Apa ?

Comments