PNL Brașov se orientează spre un alt tip de electorat

176

Amator de vizite nocturne la Săcele, Președintele PNL Adrian Veștea și-a trimis săgețile  vineri seară, la o întâlnire ce a avut loc la un restaurant din zona Brădet cu câțiva lideri ai cartierului Gârcini. Scopul întâlnirii nocturne de la Săcele a fost pentru a-i mobiliza pe locuitorii cartierului Gârcini să participe la mitingul PNL de la Brașov și pentru a le transmite ce beneficii vor avea dacă vor trece în tabăra lui Veștea. Decât să lanseze doar promisiuni electorale, mai degrabă Veștea ar aloca sume de bani corespunzătoare Municipiului Săcele, chiar și pentru proiectele ce vizează cartierul Gârcini.

Până acum  PNL-istul Adrian Veștea ne-a demonstrat că este tipul de politician care își asumă realizări personale cu banii proveniți de la Guvernul PSD-ALDE. Atunci când  Consiliul Județean Brașov trebuie să trateze și administrațiile locale PSD în mod egal, se pare că nu mai este pe placul lui Veștea.

Poate ne va lămuri organizația PNL Săcele ce a oferit Veștea până acum săcelenilor ? Noi cunoaștem doar faptul că a dictat  blocarea proiectelor de investiții și a alocat sume ridicole din impozitul pe venit .

Surprinzător, luni după-amiază Veștea a venit personal la organizația PNL Săcele , deși până acum doar pe timp de seară a fost văzut la Săcele. Probabil vizita lui Veștea a fost să-i urecheze pe liberalii săceleni pentru slaba mobilizare de la mitingul de duminică.

La mitingul de duminică puțin peste 3000 de liberali au fost prezenți în Piața Sfatului, deși liberalii au fost aduși cu autocare din cele 6 județe ale regiunii centru: Brașov,Mureș,Sibiu,Alba, Harghita și Covasna. Se pare că prezența scăzută a liberalilor în Piața Sfatului nu a fost pe placul lui Ludovic Orban, mai ales că la nivelul județului Brașov PNL-ul stă destul de modest în sondaje și se pare că Adrian Veștea este destul de panicat.

Comments