PNL anulează dublarea alocațiilor pentru copii! Preferă să dea bani la pensiile speciale.

177

De neînțeles de ce PNL luptă să anuleze dublarea alocațiilor pentru copii decisă de Parlament dar păstrează toate pensiile speciale. Până acum nu a anulat nicio pensie specială, a fost aprobată o lege în Parlament dar care nu va trece de Curtea Constituțională pentru că s-a decis și tăierea pensiilor speciale pentru magistrați, lucru interzis deja de CCR.

Ludovic Orban a anunțat, luni, că PNL ia în calcul patru variante pentru sancționarea proiectului de lege al PSD care a trecut de Parlament privind creșterea alocațiilor. Printre variante se numără atacarea la CCR, prorogarea termenului de intrare în vigoare sau angajarea răspunderii Guvernului, conform Mediafax.

Legea prin care se dublează alocațiile se află pe masa președintelui Klaus Iohannis pentru promulgare. Până la această dată Klaus Iohannis nu a promulgat această lege votată de Parlament, deși în cursul zilei de luni a promulgat o serie de legi, printre care și bugetul total netrasparent pentru anul 2020.

Îl întrebăm public pe Orban: de ce nu a contestat la CCR, când PSD a votat propunerea PNL de dublare a alocaţiilor?! Atunci era bine şi acum nu mai e?

Adevărul este altul: PNL este incapabil să guverneze şi să găsească soluţii !

Comments