Plătitorul de taxe sau nu prea …

2385

Într-un nou articol apărut pe site-ul de propagandă al consilierului Sterpu , saceleanul.ro , acesta  agresează în modul său caracteristic administrația publică locală .

Punându-se în postura de important plătitor de taxe , consilierul Sterpu se consideră tratat la “mișto” de administrația locală . Îi reamintesc lui Ciprian Sterpu că el nu prea contribuie la bugetul localității noastre sau poate ne va lămuri care este aportul lui la bugetul local .

Conform declarației sale de avere (http://www.municipiulsacele.ro/documente/declaratii_avere_interese/consilieri_2017/Sterpu_Ciprian_2017.pdf ) , consilierul Sterpu deține  doar un apartament în Municipiul Brașov, adaptându-se perfect politicii vechiului PDL . Vă reamintesc că în mandatul 2012-2016, 4 din 5 consilieri locali PDL aveau domiciliul în Brașov .

În lipsă de viziuni și idei, Ciprian Sterpu dorește să acumuleze notorietate doar prin critici și intrigi. Înainte de a critica trebuie să te informezi iar după aceea să  propui   soluții , dar se pare că acest principiu nu se aplică la toți .

Poate că Ciprian Sterpu ar trebui să conștientizeze că mai sunt 2 ani până la alegerile locale. Îi recomand să își suflece mânecile și să vină cu idei constructive pentru a dezvolta localitatea . Bineînțeles, dacă poate ….

 

P.S : Un consilier local trebuie să reprezinte interesele tuturor cetățenilor , nu să-și urmărească interesele personale

 

Semnat ,

Un cetățean care nu a intrat în campania electorală

Comments