Performanţa şcolară va fi premiată vineri la Săcele

294

Pentru al treilea an consecutiv, performanța școlară a elevilor săceleni este premiată. Din primul an de mandat, 2016, am afirmat că învățământul va fi de aici înainte o prioritate la Săcele. Dincolo însă de investițiile pe care le-am făcut an de an în infrastructura școlară am considerat că este important să încurajez și performanța elevilor. Din acest motiv, în fiecare an, elevii premianți din școlile săcelene sunt recompensați cu sume de bani. 100 de lei primesc cei care au luat premiul III, 200 de lei – premiul II, 300 de lei – premiul I, iar cei cu media 10 sunt recompensați cu 1000 de lei.
Astfel și anul acesta vineri, 14 iunie, de la ora 18.00, în Sala de Spectacole a Centrului Multicultural și Educațional Săcele, în prezența părinților și profesorilor lor, toți acești elevi vor fi premiați de către administrație în cadrul unui eveniment special în care v-am pregătit și câteva surprize.
Țin să mulțumesc pe această cale profesorilor care anul acesta își încheie cariera de dascăl, și anume doamnelor Daniela Dănciulescu de la Liceul G Moroianu, Sara Floris de la Școala Gimnazială nr.5, Zorica Buzea de la Liceul V. Jinga și domnului Iuliu Hochbauer de la Liceul Zojzoni R.I.
Mulțumesc, de asemenea, părinților și profesorilor pentru efortul depus pe cuprinsul întregului an școlar.
În final, țin să felicit toți elevii săceleni pentru anul școlar pe care l-au încheiat și le urez o vacanță frumoasă!

Primar
Ing. Virgil Popa

Comments