Omul lui Kadas de la Spitalul de Neuro arestat! Cine urmează ?

210

Din păcate, Sănătatea din județul Brașov a fost acaparată în funcții cheie de personaje controversate. Acesta este rezultatul când Andi Kadas, apropiatul și partenerul de afaceri al interlopilor brașoveni, este președintele Comisiei de Sănătate din cadrul Consiliului Județean Brașov și care “taie și spânzură tot” prin spitalele din Brașov.

Așa cum am relatat și ieri, polițiștii brașoveni au efectuat miercuri mai multe percheziții la spitalele din Brașov. Printre unitățile vizate se numără și Spitalul de Neurologie și Psihiatrie. Luată la întrebări a fost și Diana Croitoru, directorul financiar al spitalului uns  pe funcție prin sprijinul lui Andi Kadas. Potrivit anchetatorilor, directoarea ar fi transferat o serie de bunuri de la spital la un azil de bătrâni pe care îl administra. Mai mult decât atât, Diana Croitoru a fost reținută și băgată la răcoare o noapte. Potrivit news.bv, Diana Croitoru a fost arestată preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals intelectual, săvârşită în forma instigării, şi delapidare, pe o durată de 30 de zile.

”Polițiștii brașoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada stării de urgență, cadre medicale sau angajați ai unor instituții, s-ar fi sustras de la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, solicitând și beneficiind în acest sens de certificate de concedii medicale fictive și, totodată, de materiale de uz sanitar în interes propriu.Cu ocazia efectuării perchezițiilor, s-au ridicat documente și s-au efectuat activități procedurale, ce se impun, pentru stabilirea situației de drept”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

După cum am scris încă de ieri, asistente medicale de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov au susținut că sunt bolnave și au prezentat concedii medicale, însă ele și-au continua activitatea la un azil de bătrâni. Mai precis, este vorba despre  Centrul rezidenţial – cămin pentru persoane vârstnice “Paradisul Montan” situat în satul Moieciu de Jos și care este deținut de Diana Croitoru.

Înainte să se apuce de furat materiale medicale, directoarea economică de la Neuro se ocupa de igienizarea spitalului

Interesant este faptul că, în 2018, după cum figurează chiar pe site-ul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie la lista de investiții din 2018, la data de 1 iunie firma Diamaro Kafee primea prin achiziție direct un contract de igineizare clădiri anexe secția Vulcan, în valoare de 59.999,99 de lei.

Ulterior, Diamaro Kafee este rebotezată în C.I. Diamaro SRL, unde nu mai apare Diana Croitoru ca persoană împuternicită, ci Ionuț Croitoru, fratele acesteia.

Bătrâni cărăți de la azilul din Moeciu pentru a vota la Săcele

Așa cum am relatat și pe parcursul alegerilor electorale de anul trecut, bătrâni amărâți de la căminul din Moieciu au fost transportați în cârje și bastoane pentru a vota pe liste suplimentare la Săcele. Toate aceste sacrificii au fost doar pentru a-l ajuta pe Kadas, fostul Președinte al PNL Săcele, să obțină un scor bun pe listele suplimentare.

 

Comments