Oficial! LIDL construiește magazin la Săcele

373

Pentru ședința ordinară a Consiliului Local Săcele din 30 aprilie, consilierii locali vor aproba 8 Planuri Urbanistice Zonale. Printre cele mai importante se află PUZ-ul Sabiplast-LIDL.

În ultima perioadă, administrația săceleană a făcut o serie de demersuri pentru a veni în sprijinul investitorilor. Mă bucură faptul că din cele 8 Planuri Urbanistice Zonale, 7 dintre acestea vin dinspre mediul privat. Printre cele mai importante Planuri Urbanistice Zonale, se regăsesc cele inițiate de LIDL și Bilancia, doi mari investitori din industria de retail și HORECA” a precizat primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

Având avizul final dat de către Consiliul Local Săcele, investitorii se pot apuca de realizarea construcțiilor necesare pentru a-și putea desfășura activitatea, iar Municipiul Săcele va beneficia de noi locuri de muncă.

Așa cum am afirmat încă de la începutul mandatului, mediul de afaceri va găsi la Săcele deschidere și sprijin din partea administrației publice locale” a completat edilul săcelean.

Magazinul LIDL va fi amplasat pe centura ocolitoare a Municipiului Săcele

Comments