O firmă nou-înființată câștigă o licitație în valoare de 333.328 LEI fără TVA la Regia Pădurilor Săcele

430

După cum bine știți, modul de gestionare a Canionului 7 Scări și a Tirolienei 7 Scări a intrat în atenția noastră încă de anul trecut, când am demonstrat cum PNL-istul Cristian Popa, din calitatea de (i)responsabil Compartiment Silvoturism, a redirecționat contracte în valoare de peste 1.000.000 LEI, către firma concubinei sale, Enjoy&Discover the Nature SRL-D.

Deși am crezut că anul acesta licitația privind Administrarea Canionului 7 Scări și Tirolienei 7 Scări nu va ridica nici un semn de îndoială, se pare că ne-am înșelat. Firma Unique Mountain Adventure , înființată în data de 8 mai 2019, a câștigat primul său contract public în valoare de 333.328 LEI fără TVA, în luna iunie 2019, la nici o lună de la înființare.  Dar ce experiență poate să aibe o firmă nou-înființată pentru a asigura activitatea de mentenanță și intervenție la Tiroliană ? Probabil ZERO.

Un alt semn de întrebare îl ridică coincidența numărului de referință privind achiziția SERVICII DE ADMINISTRARE CANION SI TIROLIANA SAPTE SCARI : 1872/08.05.2019. Data numărului de referință publicat în SICAP (sistemul electronic de achiziții publice), este identică cu data în care a fost înființată firma Unique Mountain Adventure. Să fie doar o simplă coincidență ?

Despre cine este administratorul firmei Unique Mountain Adventure, ce legături are cu un influent politician local și modul prin care a reușit să câștige licitația veți putea citi mâine pe Opinia Săceleană.

Comments