Nume grele au construit ilegal la Săcele

1473

Ușor, ușor, începe să se facă lumină în cazul construcțiilor ilegale din Municipiul Săcele. Pe lângă consilierul PNL Cristian Popa, alte nume grele din municipiul nostru și-au permis să construiască ilegal fără să le pese de nimeni.

Cel mai important nume care a construit ilegal pe strada Morii (strada VIP-urilor din Săcele) este chiar Șeful Poliției Municipiului Săcele. Ca orice băiat “deștept”, numele Comandantului nu apare în mod direct, și se folosește de o interfață prin tatăl său. La fel ca și consilierul local PNL Cristian Popa, acesta este  proprietarul unui imobil-teren în extravilan pe care este edificată o construcție casă, fără autorizație de construire. ”  Conform OUG nr. 34/2013 “ se interzice scoaterea definitivă sau temporară a pajiștelor din extravilanul localităților”.

Pe lângă faptul că sunt vecini și au construit amândoi ilegal , pe Comandantul Poliției Municipiului Săcele și latifundiarul Popa Cristian îi leagă și alte lucruri. Conform surselor noastre, este foarte interesant modul prin care Comisarul Șef  a dobândit  terenul.

După cum bine știți, sloganul Poliției Române  este “Siguranță și încredere”, însă ce încredere putem avea la Săcele când chiar Comandatul Poliției este părtaș la ilegalități? Nu degeaba își fac șoriceii de cap…

Un alt nume important care a construit ilegal pe aceeași stradă este Olteanu Anișoara, directoarea economică de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele. Poate că numele ei nu este cunoscut de toți săcelenii, însă ea este unul din brațele importante ale caracatiței ce căpușează banul public de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele.

Comments