Noi cabinete medicale la Policlinica Municipiului Săcele

273

Începând cu luna aceasta, în cadrul Policlinicii Municipiului Săcele se va deschide un Cabinet de Otorinolaringologie cu sală de tratament și sală de așteptare, în care vor fi rezolvate afecțiuni din sfera ORL atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Spațiile au fost amenajate conform standardelor legale, renovate și dotate cu echipamente specifice, moderne. Până acum, cabinetul de ORL funcționa împreună cu cabinetul de Oftalmologie în aceași încăpere. Datorită creșterii adresabilității față de cele două specialități medicale s-a luat decizia separării celor două locații, pentru o bună desfășurare a actului medical.

În plus, în cadrul policlinicii municipale, tot în cursul lunii februarie 2020 se va deschide o sală de tratament nouă, modernizată, pentru cabinetele chirurgicale și medicale care își desfașoară activitatea ambulatorie în cadrul policlinicii.

Atât pentru mine, cât și pentru administrația publică locală, creșterea calității actului medical oferit săcelenilor va fi mereu prioritară.

Primar
Virgil Popa

Comments