Nea Aurică, martorul unui eveniment incredibil

380

Pensionarul nostru vigilent, Nea Aurică,  după lupta împotriva construcțiilor ilegale, se află din nou în mijlocul  atenței noastre.

Ca orice săcelean, Nea Aurică  a participat în acest weekend la Sărbătoarea Sântilia, unde ca în fiecare an s-a simțit excelent de când evenimentul are loc în cartierul Electroprecizia.  Dornic să fie mereu  aproape de VIP-urile săcelene, pensionarul Nea Aurică s-a așezat strategic lângă zona unde se perindau diverși politicieni locali, șefi de instituții sau oameni de afaceri.  Încă de la început Nea Aurică a precizat că nu s-a așezat în acea zona din dorința de a primi vreun beneficiu, însă a mai subliniat că a rămas dezgustat dupa ce sâmbătă la ora 14 liberalii erau cu ciolanul-n gură, iar după aceea s-au făcut nevăzuți.

Revenind la evenimentul care l-a  lăsat cu gura căscată pe Nea Aurică, pe sfârșitul zilei de duminică când majoritatea persoanele  s-au relaxat la un pahar de voie bună, pe fundal Nea Aurică a auzit vocea unui șef de instituție care a afirmat că în această seară vrea să prindă “ peștele cel mare”, dictând ordinul pe unitate către colegi pentru a realiza “o acțiune ca la carte”, pe tiparul celei realizate în fața sediului Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele. Însă și de această dată, specialiștii în rozătoare au dat din nou greș.

“Oare chiar așa tare e deranjat posesorul de construcție ilegală, încât transformă instituția pe care o conduce în armă personală ? “  se intreabă intrigat Nea Aurică.

Comments