Micuțul specialist Sterpu , din nou în bezna minții

407

“Expert” în aproape toate domeniile, pseudo-jurnalistul Sterpu a publicat  un nou material tendențios pe fițuica Saceleanul.ro.  Acesta lansează o fumigenă, precum că Primăria Municipiului Săcele plătește către o firmă de pază din București suma de 22.440 lei fără T.V.A. pentru servicii de pază la Policlinica Municipiului Săcele.

Fără să prezinte date concrecte, PNL-istul Sterpu lansează acestă fumigenă numai să-i inducă pe săceleni în eroare. Pentru că presa nu se face pe genunchi (așa cum consideră pseudo-jurnalistul Sterpu), vom informa corect opinia publică despre contractul de paza :

  • Valoarea contractului este de 22.440 lei fără TVA
  • Durata contractului este de la 01.05.2019 până la 31.12.2019
  • Numărul de ore prestate de ofertant : 12 ore/zi
  • Costul pe oră este de 11,6 lei fără TVA

Dacă instigatorul Sterpu ar fi știut să caute în SICAP la secțiunea cumpărări directe, ar fi putut observa că prețul pentru servicii de pază variază între 11 lei fără TVA și 19,5 lei fără TVA.  Probabil că expertiza lui Sterpu în achiziții publice este ZERO sau rolul acestuia este să dezinformeze opinia publică, strategie susținută de PNL Săcele. Noi credem că ambele.

Referitor la faptul că firma de pază are 0 angajați în anul 2018 deși are o cifră de afaceri de peste 13.500.000 lei, habarnistul Sterpu ar trebui să știe că sunt și alte forme de a plăti angajatul ( de exemplu P.F.A.). Probabil că Sterpu este intoxicat de manevrele pe care le face colegul său de partid, Cristian Popa la firma concubinei sale unde în anul 2013 și anul 2014 a avut zero angajați, deși a învârtit sute de mii de lei din banii publici de la Regia Pădurilor Săcele. Sau cum face PNL-istul Sterpu la propria firmă, unde ca și administrator câștigă sub 600 lei Brut pe lună.

Decât să își dea cu “presupusul” în achiziții publice, mai degrabă Sterpu și-ar găsi o strategie pentru a-și redresa firma care înregistrează de la an la an o cifră de afaceri în continuă descreștere, iar datoriile în anul 2018 au depășit 120.000 lei.

Comments