Memoria PNL-istului Sterp(u) a cedat

325

În clasicul lor derapaj, atotștiutorii și deținătorii adevărului absolut, consilierul local PNL Ciprian Sterpu și mâna sa dreaptă, ironizează pe fițuica săceleanul.ro administrația locală pentru faptul că se laudă că au asfaltat o porțiune de 450 m în doi ani de zile .

Pentru că nu ne dorim să-l lăsăm pe Sterpu în bezna minții toată viața, am considerat că este bine să-i facem cunoscute anumite aspecte, cât să-i și reîmprospătăm memoria.

În primul rând, suprafața asfaltată nu se măsoară în metri, ci în metri pătrați.  Astfel asfaltarea tronsonului Ale. Episcop Popeea – Nicolae Colceag însumează 3500 metri pătrați, nu 450 metri cum vrea să ducă în derizoriu fiecare realizare acest specialist sterp în idei și soluții pentru comunitatea noastră.

În al doilea rând, acesta susține că în doi ani de zile nu s-a asfaltat nimic în Săcele. Ca să nu îl punem pe Sterpu să facă un efort prea mare de gândire, îl rugăm să răspundă doar la întrebările despre asfaltările din anul 2019, căci doar este consilier local și nu încasează indemnizația degeaba.

  1. Este adevărat că în anul 2019 au fost asflatate străzile Frasinului, Gorunului, Molidului, Fagului și Stejarului care însumează 35.227 mp din Cartierul ANL Bolnoc ?
  2. Este adevărat că în anul 2019 a fost asfaltată Strada Nicolaea Pană ?
  3. Este adevărat că în anul 2019 a fost asfaltată Strada Tărlungului ?
  4. Este adevărat că strada Livezii este în curs de modernizare ?

Așadar micuțule specialist Sterpu, nu îi mai dezinforma pe săceleni din cauza faptului că ai prea mult timp liber dar mai ales pentru faptul că locuiești în Municipiul Brașov. Totuși, îți recomandăm să îți cauți un loc de muncă, nu să fii  șomer precum șeful tău de partid, Ludovic Orban.

 

Comments