MARILE MINCIUNI ALE PNL SĂCELE… sau cum e sa fi iresponsabil pe banul public!

204

În urma ședinței Consiliului Local din 28 februarie 2019 au apărut pe site-ul de partid al PNL Săcele, saceleanul.ro, o serie de informații mincinoase care exprimă iresponsabilitatea politică și administrativă a acestui grup … care numai politic nu e! De data aceasta tema dezinformării și manipulării realizate de către consilierii PNL o reprezintă filmarea ședintelor Consiliului Local.

Informăm săcelenii că NICIODATĂ consilierii PSD SĂCELE nu s-au opus acestui proces. În ședința de Consiliu Local din 28 februarie 2019, consilierii locali ai PSD SĂCELE au facut un amendament în care au susținut ca „ședințele publice ale Consiliului Local vor fi înregistrate de autoritatea executivă, iar înregistrările vor fi postate pe site-ul oficial al Municipiului Săcele”. Un argument al acestei abordări l-a reprezentat realizarea unui echilibru între nevoia de informare a săcelenilor și costurile sistemului de înregistrare și transmitere audio video a sedințelor Consiliului Local. Aceasta deoarece în urma declarației consilierului local PNL, Ciprian Nițescu a reieșit faptul că un sistem performant de trasmisie live a ședinței Consiliului Local poate să ajungă pâna la 50.000 euro!!!

De altfel, executivul Primăriei deja hotărâse ca ședințele Consiliului Local să fie înregistrate și postate apoi pe site-ul Municipiului, lucru care s-a și făcut cu ultima ședință a Consiliului Local, procedură realizată cu costuri foarte mici.

Consilierii locali PSD Săcele au considerat că acești bani PUBLICI pot fi folosiți într-un mod mult mai eficient pentru săceleni în alte proiecte. Pentru consilierii PNL Săcele se pare că nu conteaza chiar deloc problema cheltuirii banilor publici ai săcelenilor. Astfel e posibil ca la proiectul de buget al Municipiului Săcele pe anul 2019 aceștia să propună realizarea canalului fluvial Săcele – Dunăre!

Consilierii PSD Săcele își exprimă SUSȚINEREA PENTRU INFORMAREA TRANSPARENTĂȘI CORECTĂ A SĂCELENILOR ÎN CONDIȚII DE LEGALITATE ȘI EFICIENȚĂ A CHELTUIRII BANULUI PUBLIC și își manifestă DEZAPROBAREA PENTRU ACȚIUNILE MINCINOASE ȘI IRESPONSABILE ALE GRUPULUI DE CONSILIERI AI PNL Săcele!

Organizația Municipală PSD Sacele

Comments