Managerul Spitalului Săcele hărțuit de BrașovTv

431

Se pare că Președintele PNL Săcele, Andi Kadas, nu se poate dezlipi de practicile pe care le-a învățat în tinerețe pe când era un apropiat a lumii interlope brașovene. Intimidarea și hărțuirea sunt niște metode foarte des întâlnite în rândul lumii interlope, metode practicate zilnic de Andi Kadas prin intermediul trustului de presă pe care îl conduce, BrașovTv, sau ȘantajTv cum mai este cunoscut acest instrument.

Deși Andi Kadas a fost uns să conducă Comisia de Sănătate din cadrul Consiliului Județean Brașov, aceasta în loc să susțină proiectele pentru sănătate a dorit  doar să-și instaureze  un mecanism în spitalele din județul Brașov prin care să sifoneze banul public prin firme căpușe. Iar acest lucru este întărit și de scandalurile de la Spitalul de Psihiatrie și Neurologie Brașov unde Kadas, din calitate de Președinte al Consiliului de Administrație, a vrut să-și impună propriul om nerespectând condițiile legii. Tot la acest spital mai există niște achiziții publice dubioase, existând în acest moment plângeri la DNA.

Ieri, BrașovTv a lansat un atac mișelesc la adresa Managerului Spitalului Municipal Săcele prin care o acuză că a refuzat o persoană să se angajeze la Spitalul Săcele, deși persoana respectivă nu s-a înscris la nici un concurs de angajare pentru postul de asistentă în cadrul Spitalului.  Dacă persoana respectivă este așa competentă și bine pregătită precum susține BrașovTv, de ce nu s-a înscris la concurs? Noi nu am auzit de nici un caz prin care o persoană s-a angajat la un spital de stat pe baza de CV. Probabil Kadas are impresia că la Săcele se fac angajarile la fel ca la spitalele pe care le coordonează.

Este păcat că imaginea Spitalului Municipal Săcele, instituție care funcționează independent,  este pătată în scop electoral de personaje fără scrupule. După cum bine știți, de la închiderea Spitalului Municipal Săcele din 2011, Virgil Popa a fost singurul care și-a asumat redeschiderea Spitalului Municipal Săcele într-un timp foarte scurt. Deși toți adversarii politici criticau promisiunea lui Virgil Popa, acesta a demonstrat că dacă vrei, se poate.

De doi ani de zile Spitalul Municipal Săcele funcționează perfect și se modernizează în fiecare zi. Iar acest lucru este dovedit de cei 50.000 de pacienți care i-au trecut pragul, precum și de laudele venite din partea Ministrului Sănătății, care a fost impresionată de ceea ce a găsit la Spitalul Municipal Săcele.

Faptul că Redeschiderea Spitalului Municipal Săcele este apreciată de comunitate săceleană a condus la apariția hărțuirilor și a manipulărilor. Păcat ! Sănătatea nu are culoare politică !

Comments