Liderul PNL Săcele implicat în 13 dosare !

501

Nu ai dosar, nu poți conduce organizația PNL Săcele! Cam aceasta este deviza după care liberalii săceleni își aleg (sau li se impun) conducătorii.

Începând cu anii 2000, organizația PNL Săcele a fost condusă doar de persoane care au avut probleme cu justiția. Primul conducător al organizației PNL Săcele cu probleme destule de grave cu justiția a fost Vasile Lața, acesta fiind ascuns o perioadă și în “Beciul Domnesc” . Continuatorul său la șefia PNL Săcele, Matei Gavrilă, a făcut și el cunoștiință cu arestul IPJ Brașov, aceasta fiind acuzat că a cauzat un prejudiciu de peste 254.000 lei la D.G.A.S.P.C cu sprijinul fostului baron PNL, Aristotel Căncescu.

Se pare că nici actual lider al organizației PNL Săcele și consilier județean PNL, Kadas-Iluna Andrei Marius, cunoscut drept Andi Kadas, nu a scăpat de implicarea în dosare. Conform site-ului portal.just.ro , numele lui Andi Kadas apare în 13 dosare.

Dosarele în care apare menționat numele lui Andi Kadas sunt destul de diversificate, începând de la dosare privind iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup pânâ la dosare privind  intrarea în insolvență sau faliment a unor firme de “casă”.

Se pare că procedurile de insolvență  l-au afectat financiar extrem de drastic pe Andi Kadas. Conform site-ului portal.just.ro și confirmat de declarația de avere a lui Andi Kadas, acesta a fost executat de lichidatorii judecătorești până în anul 2017 cu suma totală de 911.544,82 lei. Lovitura de grație a primit-o Kadas din partea instanțelor de judecată la sfârșitul anului 2018, când instanța l-a obligat să suporte din averea personală, plata sumei de 5.652.670,71 lei către INFO-DIP INSOLVENCY SPRL, LICHIDATOR JUDICIAR AL SC KASIM EMAKA SRL. Dar care avere ? Kadas, băiat uns cu toate alifiile, are 0 lei în contul personal deși firmele sale au învartit câteva milioane de euro  din afacerile cu statul. Doar de la Consiliul Județean Brașov , firma lui Kadas a primit 2,1 milioane de euro în anul 2011 pentru a realiza gardul Aeroportului Brașov. Gard care nu a fost realizat niciodată.

Suntem foarte curioși cum va reuși Președintele PNL Săcele, Andi Kadas, să restituie aceste sume, ținând cont că veniturile sale lunare sunt de 1000 lei iar toate bunurile au fost trecute pe numele copiiilor, probabil de teama că instanța va pune sechestru pe acestea.

Comments