Lider PNL Brașov prins beat la volan

642

Deși au trecut aproximativ 2 săptămâni de la halucinantul eveniment,  nu am putut să nu aducem în atenția publicului incidentul în care a fost implicat liderul PNL, care este și Vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor.

Edilul a fost oprit, la sfârșitul lunii februarie , la un control de rutină al poliţiştilor rutieri din Braşov, în zona Făget.

Bărbatul a fost depistat în trafic, pe raza municipiului Brașov, conducând un autoturism în timp ce avea o concentrație a alcoolului în aerul expirat peste limita legală. În cauză se efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, fără a preciza identitatea șoferului.

Vicepreședintele CJ Brașov a confirmat incidentul, precizând că a fost oprit pentru control, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Făget. Etilotestul ar fi indicat în jur de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar concentrația de alcool în sânge ar fi depășit 1,50 mg/l alcool.

Adrian Gabor a încercat să se scuze de alcoolemia mare, afirmând că aceasta se datorează unor probleme pe care le are cu ficatul. Tocmai, problemele de sănătate ar trebui să îl trezească din vaporii alcoolului pe PNL-istul Adrian Gabor, și să nu-i mai treacă prin gând să pună în pericol viața participanților la trafic.

De asemenea, cunoscuți ai Vicepreședintelui CJ Adrian Gabor au afirmat că acesta nu se află la prima abatere când se urcă băut la volan, unul dintre ei chiar afirmând: “Ar fi fost o surpriză pentru noi dacă ar fi fost surprins treaz la acea oră”.

Apreciem acțiunea desfășurată de Poliția Rutieră Brașov și sperăm să nu-l întâlnim prea curând în trafic pe PNL-istul Adrian Gabor.

Totodată, legăturile dintre Vicepreședintele CJ și organizația locală PNL Săcele sunt destul de strânse, acesta fiind trimis de câteva ori de Adrian Veștea la ședințele Consiliului Local Săcele pentru a supraveghea votul consilierilor liberali săceleni.

Ne întrebăm cam câte derapaje mai poate tolera Președinte CJ și PNL Brașov, Adrian Veștea ? Ținând cont că de la petrecerea de la care a plecat Adrian Gabor băut cu mașina, a stat la aceași masă cu Adrian Veștea.

 

Sursă foto: Google

Comments