Kadas și afacerea “Gardul”

931

Așa cum a promis, Nea Aurică vă aduce în atenție câteva din combinațiile președintelui PNL Săcele – Kadas-Iluna Andrei Marius, cunoscut de prieteni și parteneri ca „Andi“ Kadas. Acesta este coordonatorul mai multor firme de „succes” abonate la  banul public precum SC KASIM EMAKA SRL aflată în insolvență, INTELKASIM SRL și încă alte câteva .

Afacerea „GARDUL“ Aeroportului Brașov  este una dintre cele mai interesante afaceri INTELKASIM derulată la Brașov.. Astfel, Consiliul Județean a cheltuit peste 25 de milioane de euro, pentru o investiție inutilă.  O parte a acestei inutilități o reprezintă  contractul de lucrări nr. 11/2011 încheiat cu executantul SC KASIM EMAKA SRL (patronată la acea vreme de chiar consilierul judeţean Kadas-Iluna Andrei Marius), având ca obiectiv „Refacerea terenului în zona balastierelor și împrejmuirea de siguranță a AIBG”.

În  procesul verbal 2/14.05.2013 se precizează că se admite recepția finală cu obligația constructorului SC KASIM EMAKA SRL de a remedia deficiențele prezentate mai sus până la data de 30 noiembrie 2013

În septembrie 2013, Consiliul Județean Brașov încheie  contractul de lucrări 63/18.09.2013  cu societatea INTELKASIM SRL patronată atunci de discretul nostru om de afaceri  Andi Kadas având ca obiect „împrejmuire de securitate a AIBG pe o lungime de 3320 m“ . Atunci, deși comisia de recepție a semnat procesul-verbal de recepție la terminarea lucrărilor cu nr. 13817/20.12.2013 fără obiecțiuni, societatea INTELKASIM SRL a încasat tot prețul contractului deși a fost constatată o lipsă de câteva sute de metri de gard. Dar totuși de ce s-a semnat?

Și totuși cine l-a „parașutat” pe Andi Kadas să-i reprezinte pe liberalii săceleni ? se întreabă Nea Aurică.

Comments