Kadas pierde procesul cu Primăria Săcele și este bun de plată

0
156

Fostul lider al PNL Săcele, Andi Kadas, devenit celebru în urma afacerilor derulate cu clanurile de interlopi din Brașov, a pierdut procesul intentat de acesta împotriva Primăriei Municipiului Săcele.

Kadas a intentat acest proces deoarece s-a simțit lezat deoarece Primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa, a îndrăznit sa-i informeze pe săcelenii din cartierele Turcheș și Baciu despre blocarea unor proiecte de către consilierii locali ai PNL Săcele, prin ordinul venit de la Andi Kadas și girat de Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, în cadrul unei întâlniri la orele nopții la sediul PNL Săcele.

La acea vreme, Primăria intenționa să acceseze o linie de finanțare pentru a realiza proiectele: Lucrări de canalizare pentru 13 străzi în Baciu, Reabilitarea și modernizarea clădirii Clubului Elevilor Săcele, Reabilitarea și modernizarea clădirii Bibliotecii Municipiului Săcele.

Cum era și normal, Primarul Municipiului Săcele i-a informat pe săceleni printr-o scrisoare deschisă  că realizarea acestor proiecte importante au fost impiedicate de către consilierii PNL Săcele. Faptul că săcelenii au aflat atunci despre intențile oculte ale PNL-ului condus de Kadas, l-a impins pe Kadas să acționeze în instață actul prin care săcelenii au fost informați. Însă, Tribunalul Brașov nu i-a dat câștig de cauză lui Kadas, iar instanța de judecată a considerat că actul prin care săcelenii au fost informați despre împiedicarea unor proiecte este absolut corect și necesar într-o democrație.

Așteptăm ca Andi Kadas să plătească măcar cheltuielile de judecată către Primăria Săcele, doarece acesta nu plătește nici măcar un leu taxe și impozite la Primăria Săcele, acesta având doar proprietăți în Municipiul Brașov, la fel ca și unealta sa, consilierul Ciprian Sterpu.

Comments