Kadas a demisionat din funcţia de preşedinte CA la Spitalul de Neuropsihiatrie

250

Consilierul județean și Președintele PNL Săcele Andrei Marius Iluna Kadas și-a anunțat, azi, demisia din funcțiile de președinte și membru al Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov.

Urmare a hotărârilor instanțelor din dosarul nr. 858/62/2019, cu referire la concursul organizat pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov, mai exact la contestarea procedurii de concurs, Kadas-Iluna Andrei-Marius a anunţat că a luat decizia de a demisiona din funcțiile de membru și președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov.

Practic, în dosarul la care se face referire mai sus, instanţa i-a dat câştig de cauză medicului Alexandru Grigoriu, managerul spitalului până la data concursului, care a fost eliminat abuziv de la concursul de manager al Spitalului de Neuropsihiatrie, în favoarea unor persoane interpuse, care ar trebui să ajungă pe anumite funcţii.

În calitatea de Președinte CA la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie , Kadas s-a făcut remarcat prin faptul că a aranjat concursul de manager în favoarea unei anumite persoane și a aranjat licitatia pentru serviciile de Paza ale instituției unde acum există plângere la DNA și DIICOT.

De asemenea, demisia lui Kadas apare la scurt timp de la achiziția unui RMN de către Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie la valoarea de 6.180.000 lei. Să fie doar  coincidență ?

Din moment ce s-a declarat incapabil să gestioneze activitatea din cadrul Spitalului de Psihiatrie și Neurologie Brașov, Kadas nu ar fi trebuit să demisioneze și din funcția de Președinte CA de la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov?

Așa cum reiese din această demisie, Kadas fuge de responsabilitate, mai ales că mandatul lui de consilier județean încetează în mai puțin de 5 luni. Oare așa va fugi Kadas și din fața săcelenilor ?

Comments