Începerea dezinfecției scărilor de blocuri din cartierele săcelene

109

Conform Ordonanței Militare nr. 4/2020, art. 6 alin(1) , la nivelul Municipiului Săcele, primarul Virgil Popa a dispus următoarele măsuri.

Astfel, de astăzi Primăria Municipiului Săcele a început acțiunile de dezinfecție în scările de bloc din cartierele Movilei, Ștefan cel Mare și Electroprecizia.

Dezinfecția se va realiza etapizat. De astăzi s-a început amplasarea de covorașe impregnate cu soluții dezinfectate la intrarea în scară. De mâine, 2 aprilie, va începe dezinfecția în scările blocurilor.

Acțiunile se desfășoară în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL. Acestea se vor desfășura cu regularitate în următoarea perioadă. Serviciile de dezinfecție vor fi efectuate de către personal calificat, cu aparate de tip atomizor, generatoare de stropi și ceață rece.

Primăria Municipiului Săcele a început și demersurile de achiziționare de dispozitive de dezinfecție care vor fi amplasate la intrarea în fiecare scară de bloc.

Totodată, când vremea va permite vom continua cu dezinfecția drumurilor publice și a trotuarelor din municipiu.

Rugăm asociațiile de proprietari și locuitorii cartierelor săcelene să fie receptivi în a ajuta persoanele care realizează dezinfecția.

Comments