În colaps este doar creierul PNL-istului Sterpu !

306

Ego-ul personal al consilierului local PNL Ciprian Sterpu atinge cote culminante. În lipsă totală de proiecte concrete pentru comunitatea săceleană, fiind alături de alți consilieri locali catalogați consilierii ZERO sau cei mai slabi consilieri locali de după revoluție, PNL-istul Sterpu prinde curaj doar când se află în fața monitorului alături de mâna sa dreaptă, mouse-ul.

Având o lipsă totală de activitate personală și foarte mult timp liber, PNL-istul Sterpu născocește o serie de aberații, bazându-se pe click bait-ul site-urilor online. În clasicul lui derapaj psihic, acesta lansează ipoteza că Spitalul Municipal Săcele se află în colaps financiar, iar administrația apelează la Fondul de rezervă al Guvernului. Fără ca măcar să se documenteze măcar 1 minut la ce vor fi folosiți banii din fondul de rezervă, acesta dorește doar să ducă în derizoriu eforturile pe care administrația săceleană le-a făcut pentru a îndrepta ororile făcute de partidul din care face parte Sterpu.

Orice unitate care se află într-o continuă expansiune are nevoie de resurse financiare importante. Dar cum să înțeleagă PNL-istul Sterpu ce înseamnă expansiune când toată viața a reparat alternatoare. De asemenea, datoriile acumulate de firma sa spun multe despre antreprenorul liberal Sterpu.

Este foarte intrigant tupeul nemărginit al consilierului local PNL Ciprian Sterpu. Acesta locuiește în Municipiul Brașov și plătește taxe și impozite în Municipiul Brașov, și totuși incasează indemnizația de consilier local de la Municipiul Săcele. Dacă PNL-istul Sterpu este așa drept și binevoitor după cum susține, poate ne spune și nouă, plătitorilor de taxe și impozite în Municipiul Săcele, care este valoarea taxelor și impozitelor pe care le plătește în Municipiul Săcele și care este valoarea contribuțiilor pe care le-a plătit la fondul CASS.

Și dacă tot susține PNL-istul Sterpu că acum trăiește cea mai mare amărăciune, oare când s-au înstrăinat terenurie săcelenilor către tot felul de latifundiari apăruți peste noapte, ce sentiment a trăit PNL-istul Sterpu? Probabil niciunul. Terenurile au ajuns tot în jurul unor acoliți ai PNL Săcele.

 

Sursă foto : Google

Comments