Gratuitate la patinoar

923

Luna februarie începe anul acesta cu vacanța copiilor. Din acest motiv am hotărât ca în această săptămână de vacanță, iar apoi în toată luna februarie, la patinoarul artificial din Cartierul Ștefan cel Mare, intrarea să fie gratuită în seriile de la 10.00, 12.00 și 14.00.

Anul trecut, primul an în care Municipiul nostru a avut un patinoar artificial, în luna februarie a fost derulat un program dedicat copiilor și elevilor, prin care aceștia aveau intrarea gratuită pe timpul zilei.
În urma succesului acestui program am hotărât ca și anul acesta, în luna februarie, în seriile din timpul zilei nu doar copiii, ci toată lumea să aibă acces gratuit la patinoar.
Patinoarul din cartierul Ștefan cel Mare este deschis din 1 decembrie și va funcționa până la finalul lunii viitoare. Prețul de intrare este de 5 lei (în luna februarie acest preț nu va fi plătit în seriile amintite), iar închirierea unei perechi de patine este tot de 5 lei. Pe lângă cele 3 serii din timpul zilei, mai sunt încă trei serii după-amiaza și seara de la orele 16.00, 18.00 și 20.00, în care accesul se face contracost.

Primar 
Ing.Virgil Popa

Comments