DEZVOLTAREA SC SERVICII SACELENE SRL BLOCATĂ DE PNL ȘI PMP

622

Consilierii locali au avut ieri pe masă un proiect de hotărâre privind  majorarea capitalului social al S.C. Servicii Săcelene S.R.L. prin aport în natură, introducerea unor coduri CAEN și actualizarea Actului constitutiv în mod corespunzător. De fapt, era o îndreptare a HCL nr.229/25.10.2018 în urma unei adrese înaintate de către Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Prin această majorare a capitalului social, Primăria Săcele și-ar fi adus aportul în natura la capitalul social al SC SERVICII SACELENE SRL prin  cedarea a 8 utilaje în valoare de 137230 lei pentru a crește paleta de servicii oferite de SERVICII SACELENE.

Așa cum era de așteptat, ordinul pe unitate a fost respectat din nou cu strictețe de consilierii locali PNL+PMP . Acești așa ziși politicieni făcuți la apelul de seară, și-au exprimat încă odată modul prin care își doresc să facă politică la Săcele. Dacă în ședința din luna octombrie au votat fără probleme acest proiect de hotărâre, ieri nu au vrut să voteze forma actualizată.

Oare când vor realiza acești consilieri locali că sunt aleși să reprezinte interesul cetățenilor, și nu interesul găștii de partid ?

Comments