Destructurare la PNL Săcele

187

Jale mare la PNL Săcele! 3 Consilieri locali, din cei 5, si 80% dintre membrii Organizației Municipale a PNL Săcele s-au inscris în ADN.

Trei consilieri locali PNL vor candida la Primărie, Consiliul Local și Consiliul Județean din partea ADN. Aceștia sunt Ciprian Nițescu ( candidat la Primărie), Dan Mureșan și Robert Copot. Cei trei sunt nemulțumiți de ce se întâmplă la PNL și au decis să părăsească partidul. Surse politice susțin că plecarea celor trei vine pe fondul tensiunilor din cadrul PNL Săcele, mai ales că organizația PNL Săcele a fost zguduită de scandalurile și asocierile cu clanurile de interlopi.

Vă reamintim că președinte la PNL Săcele, până de curând, figura pe site-ul liberalilor brașoveni fostul consilier județean Andi Kadas, asociatul în afaceri al clanulul de interlopi Alexa. După ce l-a făcut gunoi și slugoi pe șeful IPJ Brașov, Kadas a demisionat. Însă această demisie nu l-a ținut pe Kadas departe de organizația din Săcele, el controlând-o în continuare.

Aceleași surse politice susținut că cei trei menționați mai sus au refuzat să se supună grupurilor de interese care vor să mulgă bugetul local și care finanțează campania electorală a lui Sterpu. De aceea ei au optat spre un nou partid politic, ADN.

 

Comments