De mâine începe dezinfectarea scărilor de bloc din Săcele

229

Măsuri dispuse de primarul Municipiului Săcele,Virgil Popa, pentru reducerea riscurilor de răspândire a coronavirusului în municipiul Săcele, pe perioada decretării Stării de Urgență și a intrării în vigoare a Ordonanțelor militare nr. 1 , 2 și 3 din 2020

Astăzi, 25 martie 2020, Primăria Municipiului Săcele a dispus începerea acțiunilor de dezinfecție în cele 3 cartiere cu blocuri.

Acțiunile se vor desfășura în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL începând cu data de 26 Martie ora 10.00. Se vor dezinfecta TOATE intrările în scările de bloc din cartierele Movilei , Stefan cel Mare și Electroprecizia. Acțiunile se vor desfășura cu regularitate in următoarea perioadă.

Substanța utilizată pentru aceste activități de dezinfecție este INNOCID SD-ic 42 Protect, substanță miros floral și efect bactericid, fungicid, mycobactericid și virucide

Produsul menţionat are AVIZ BIOCID nr. 3237BIO/02/12 emis de Ministerul Sănătății, Comisia Națională pentru Produse Biocide .

Serviciile de dezinfecție vor fi efectuate de către personal calificat, cu aparate de tip atomizor, generatoare de stropi și ceață rece.

Comments