Cupa Moșului la Orientare – sâmbătă, 7 decembrie, în cartierele Ștefan cel Mare și Movilei.

144

O nouă competiție de Orientare dedicată tuturor vârstelor va vea loc în această sâmbăt în cartierele Ștefan cel Mare Și Movilei.

La competiție sunt invitați să participe atât sportivi profesioniști, care vor concura pentru etapa a 4-a a Cupei Roza Vânturilor, cât și amatorilor, care vor concura pentru Cupa Moșului. În cartierele Stefan cel Mare și Movilei sunt amenajate 5 trasee: galben – foarte ușor, albastru – ușor, verde – mediu, roșu – greu, negru – foarte greu. Concursul va avea și o categorie specială de Family, unde  oricare din trasee se poate parcurge în familie (minim un părinte și un copil).

Centrul de concurs este la Sala de Sport din cartierul Ștefan cel Mare. Înscrierile și validările au loc între orele 9.00 – 10.30, iar strarturile vor începe la ora 11.00. Premierea pentru Cupa Moșului va avea loc la ora 14.00.

De preferat este ca înscrierile să se facă înainte de ziua de concurs la adresa csbabarunca@yahoo.com sau la nr de telefon 0744531908 – Iuliu Dopovecz

Taxa de concurs este de 20 lei(pt family se plăetște o singură taxă indiferent de numărul membrilor), copiii având gratuitate.

Comments