Cum ajunge un interlop consilier județean !

2067

Din surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, a rezultat faptul că mâna dreaptă a consilierului județean PNL Andi Kadas, s-ar fi exprimat într-un dialog că singura soluție de a-l îndepărta pe Primarul Municipiului Săcele, Popa Virgil, este aceea de a face de așa natură încât să fie „legat”.

Oare dacă primarul nu încalcă legea, aceștia sunt dispuși să „însceneze” fapte ce ar putea fi imputabile primarului?!

Rămași fără contractele bănoase de la Consililui Județean date cu dedicație de fostul baron PNL Aristotel Căncescu și cu conturile blocate la mai toate firmele, oamenii lui Kadas sunt disperați  să căpușeze banul public de la Săcele. Se pare că pentru a-și atinge scopul sunt în stare de orice.De asemenea, conform informațiilor noastre, Kadas este disperat  că încă nu și-a recuperat banii pe care i-a investit în campania electorală din 2016.Cam câteva sute de milioane distribuite în zonele sensibile , spun oamenii din zonă.

Se pare că în schimbul unor bani (deloc puțini) împrumutați lui Căncescu, Kadas a ajuns patron de trust de presă și “gurile rele” spun că și-ar fi cumpărat locul pe lista aleșilor PNL din Consiliul Județean.

Ce să-i faci,  decât să restitui banii când ai datorii mari, mai bine restitui datoria printr-un loc eligibil la Consiliul Județean.  Propulsarea lui Kadas în vârful listei de consilieri județeni a creat stupoare în rândul membrilor PNL, aceștia cunoscându-i trecutul dubios și combinațiile pe care le-a avut la Aeroportul Brașov.

Conform Bizbrașov.ro, Andi Kadas este cunoscut și pentru că este fiul lui Iosif Kadas, membru al unui grup infracțional și condamnat în primă instanță la 2.8 ani de închisoare cu executare ,care a forțat retrocedarea unui teren de 43.000 de hectare de pădure în baza unor decizii ilegale ale unor judecători, cu implicarea unor parlamentari, pentru obţinerea ilegală a unor sume mari de bani. Păgubită în acest caz este Romsilva, care a pierdut aproape 304 milioane de euro.

Dacă au așa tupeu să se exprime in public , bănuim că gruparea lui Kadas nu este străină nici de incidentele de la mașina primarului sau de la mașina jurnalistei Onelia Pescaru .

Oare și această grupare de tip mafiot  condusă de Andi Kadas  și locotenenții săi are rădăcini așa adânci în lumea justiției și poate să influențeze pe cine să lege și pe cine nu?

PS : acest text NU este un pamflet

Comments