Cristi Popa a fost dat afară de la Regia Pădurilor !

355

Se pare că decizia Tribunalului Brașov prin care le dă dreptate celor de la ISCIR România împotriva celor de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele în privința Tirolienei , a însemnat sfârșitul carierei PNL-istului Cristian Popa la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele.

După cum bine știți, PNL-istul Cristian Popa a fost responsabilul compartimentului Silvoturism până în octombrie 2018, când a fost sancționat și mutat disciplinar la alt compartiment. Din cauza incompentenței acestuia, viața miilor de turiști ce frecventează anual tiroliana din zona 7 Scări a fost pusă în pericol. Acesta a avut tupeul de a pune în funcțiune tiroliana fără a avea autorizație ISCIR. Ba mai mult, PNL-istul Cristian Popa a susținut de multe ori în plenul ședinței de Consiliul Local Săcele că Tiroliana nu are nevoie de autorizație ISCIR deoarece nu este parc de agrement. Dar ce este domnule consilier Popa, parc industrial ?

Așa cum am anticipat încă de la prima decizie a Consiliului de Administrație de a suspenda activitatea tirolienei, Cristian Popa se face vinovat de tot acest haos, lucru întărit de decizia conducerii regiei de a-l concedia.  De asemenea, Cristian Popa în loc să se conformeze legilor în vigoare, a preferat să inducă în eroare conducerea regiei și a dus lupta împotriva ISCIR în tribunal, amânând astfel luni bune obținerea autorizației ISCIR.

Faptul că acesta a fost concediat nu ne dă satisfacție în totalitate. Așteptăm ca prejudiciul creat de PNL-istul Cristian Popa ce se ridică la peste 90.000 lei să fie recuperat chiar din averea acestuia, adică tot din banii săcelenilor.

Ținând cont că PNL-istul Cristian Popa este și consilier local, așteptăm cu real interes poziționarea organizației PNL Săcele față de ilegalitățile comise de Cristian Popa.

Vă reamintim că prin trusturile de presă obediente organizației PNL Săcele s-a încercat protejarea lui Cristian Popa prin diverse mijloace: de la a arunca vina pe administrația publică pentru că nu s-a făcut igienizarea Canionului, până la intimidarea  unui membru din Consiliul de Administrație de la Regia Pădurilor sau intimidarea auditorului aflat în misiune la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele.

Vom urmări cu mare atenție în perioada următoare daca firma Enjoy&Discover the Nature SRL-D, controlată de concubina PNL-istului Cristian Popa, va mai fi beneficiara contractelor de la Canionul 7 Scări și Tiroliana fără sprijinul direct al PNL-istului Cristian Popa.

Comments