Corona Brașov „fură” 2 jucători de la Precizia Săcele

70

Chiar dacă sezonul Ligii a 4-a Brașov nu s-a încheiat, Corona Brașov a dat o lovitură dură Preciziei Săcele,  transferând doi jucători de bază ai săcelenilor, pe Lingurar și Nechita.

În acest moment, campionatul Ligii a 4-a Brapov este întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. Corona Brașov se află pe locul doi, la un punct în spatele liderului Precizia Săcele. AJF Brașov dorește reluarea campionatului, după 15 iulie, cu un play-off între primele trei clasate, Precizia, Corona și Colțea, cu câte un singur meci direct pe un teren neutru.
Prin transferul celor doi jucători ai săcelenilor, George Lingurar și Iulian Nechita, Corona a dat o adevărată lovitură liderului Ligii a 4-a Brașov. Lingurar și Nechita nu vor mai juca pentru Precizia în cazul în care AJF Brașov va organiza play-off-ul pentru promovare, dar nici la barajul pentru promovare pentru liga a 3, dacă Precizia va fi desemnată campioana Brașovului!

Alfel spus, Corona a scos din joc doi titulari de bază ai echipei pregătite de Ciprian Ursu în perspectiva meciului din play-off!

Secelean e furios: „Corona vrea să ne destabilizeze“

Președintele Preciziei, Adrian Secelean, a reacționat dur după ce echipa sa a pierdut doi jucători de bază. „Este o lovitură pe la spate. E foarte clar că doresc să ne destabilizeze. Eu spun că abordarea nu este corectă“, a reacționat Adrian Secelean pentru Monitorul Expres.

Și directorul sportiv de la Precizia Săcele, Aurică Bărbuță a criticat în termeni duri : „Stimati colegi din fotbalul brasovean , pana unde credeti ca a ajuns disperarea si frica echipei Corona fata de liderul campionatului Sacele? In neputinta si frica lor vazand ca nu au sansa in fata liderului au contactat si semnat 2 jucatori titulari ai echipei din Sacele inainte de incheierea campionatului realizand ca altfel nu au nici o sansa.  Sunteti 0 la capitolul fair-play,” – a subliniat Bărbuță.

Comments