Consilierului Sterpu nu îi pasă de Săcele

134

Unul dintre consilierii locali ai Municipiului Săcele a relatat redacției noastre replica halucinantă dată ieri de consilierul local PNL Săcele, Ciprian Sterpu, în cadrul comisiei nr. 3 a Consiliul Local Săcele, prin care a sugerat că nu-i pasă de Municipiul Săcele.

Credem și noi că nu vă pasă , domnule consilier STERPu. În timp ce luni, peste orașul nostru era rupere de nori, Sterpu stătea pe balconul apartamentului său din Brașov (unde și locuiește), așteptând rânjind să pună mâna pe mouse și tastatură pentru a publica imagini din Săcele.

Dacă tot este (încă) consilier local ar fi putut totuși să se deplaseze din Brașov până în Săcele pentru a vedea cum intervin echipele Primăriei. Putea să vină și echipat și să pună umărul la treabă alături de echipele Primăriei care au intervenit până la 3 dimineața. Însă este mult mai ușor pentru Sterpu să se ascundă în spatele monitorului , unde își manifestă frustrările acumulate mai ales pe plan personal și profesional.

A critica este ușor de simplu. A veni cu soluții, nu este și specialitatea PNL-istului Sterpu.  Poate acesta este și motivul pentru care s-a mutat în Municipiul Brașov. Este sterp în idei și soluții pentru comunitatea săceleană.

Comments