Consilierul local Panait : Dle. Comandant , nu mă voi lăsa intimidat !

768

Consilierul local Cristian Panait este unul dintre puținii consilieri locali cu coloană vertebrală și care a avut curaj să vorbească în plenul Consiliului Local cu subiect și predicat despre situația delicată privind construcțiile ilegale din municipiul nostru, cât și despre afacerile dubioase de la Canionul 7 Scări și Tiroliană. Însă, se pare că acest act de curaj nu a fost pe placul celor învinuiți iar presiunile asupra acestuia nu au întârziat să apară. Mai jos vă redăm un text postat de consilierul Panait pe contul său de socializare :

Coincidență?!? In ședința ordinară a Consiliului Local din 25 Octombrie am cerut sancționarea drastică a funcționarilor publici care au construit ILEGAL. Printre cei aflați in culpă, șeful Poliției municipiului Săcele: comisar șef Bogdan Badea. Acesta a construit o vilă impozantă, pe un teren aflat in extravilanul localității fără a avea autorizație de construire. Răspunsul interpelării mele, nu a întârziat. Domnul comandant a dispus redeschiderea unui dosar din 2016 ce se referă la semnăturile strânse de mine și echipa mea pentru depunerea candidaturii pentru alegerile locale. Fără a respecta prezumția de nevinovăție, convoacă in calitate de suspect unul dintre membrii echipei mele pentru a pune presiune si a-l face sa recunoască că si-a asumat 1(una) listă de semnături, spun ei ilegal. A fost nevoie de 500 de semnături ale susținătorilor. Am strâns in jur de 700. Am obținut mai mult de 1000 de voturi și implicit 2 mandate de consilieri locali. Oare ceilalți competitori electorali care au strâns minim 500 de semnături de susținere și au obținut cca. 100 de voturi au fost cercetați??? Ce nu știe dl.Badea este că nu sunt ușor de speriat, nimeni nu mă poate face să tac atunci când sesizez o nedreptate de acest gen. Voi reveni, cu detalii interesante despre cum acest ofițer de poliție ce ar trebui să urmărească scăderea infracționalității in orașul nostru, face presiuni folosind funcția ce o ocupă, pentru a-și rezolva probleme personale și pentru a-și spori averea. Poate d-aia la Săcele șoarecii incendiază autoturisme. ”

De asemenea, în urma materialului ce a apărut miercuri pe site-ul nostru, Cristian Panait a precizat : “ Voi cere la următoarea ședinta chiar sesizarea Instituției Prefectului, Inspectoratului de Poliție Județean, Agenției Naționale pentru Integritate! Cum putem cere celorlalți cetățeni sa respecte legea, când însuși șeful poliției construiește ILEGAL? Iar in loc de demisie, face presiuni sa ne reducă la tăcere… 

Dacă suspiciunile consilierului local Cristian Panait se adeveresc, oare Poliția Municipiului Săcele chiar ne apără pe noi, săcelenii, sau se află la cheremul unui grup local de interese ?

Noi promitem că nu ne lăsăm și vom face curat în orașul nostru !

Comments