Comandatul Poliției Municipiului Săcele implicat în afaceri imobiliare dubioase ?

1107

Așa cum v-am obișnuit, redacția noastră este singura care a pornit o campanie de informare a cetățenilor cu privire la construcțiile ilegale din Municipiul Săcele și la afacerile dubioase cu terenuri ce au avut loc în orașul nostru.

După ce am prezentat faptul că numele celebre care au construit ilegal la Săcele sunt PNL-istul Cristian Popa și Comandatul Poliției Municipiului Săcele, comisar șef – Badea Bogdan, precum și modul prin care liberalul Cristian Popa a intrat într-o singură zi în posesia unui pachet de 14 terenuri , însumând peste 121.000 mp, vă vom relata o nouă afacere imobiliară.

O nouă anchetă a redacției noastre vă va prezenta modul prin care Comisarul Șef Badea Bogdan,cunoscut în presa națională după verdictul “șoriceii”, a intrat într-un mod dubios în posesia unui teren de 2000 mp.

În anul 2010, printr-o procură la un Notar Public din Municipiul Săcele, Comisarul Șef Badea Bogdan (foto dreapta) este împuternicit de către B.M. să semneze procesul verbal de punere în posesie a terenului fâneță în suprafață de 2.000 mp, reconstituit conform legii, situat pe raza Mun. Săcele și să ridice titlul de proprietate pentru acest teren. În urma revendicării, B.M. este pus în posesia unui teren de 2.000 mp.

Tot în anul 2010, B.M. prin mandatar Badea Bogdan, vinde terenul de 2.000 mp către Badea Vasile, tatăl Comisarului Șef Badea Bogdan, la prețul de doar 1.000 euro.

Redacția noastră a reușit să ia legătura cu B.M.,o persoană în vârstă, care ne-a precizat că el nu știa unde ar fi fost defapt terenul, menționând că grupul de interese care l-a abordat i-ar fi spus că terenul se află în munții Capra, nicidecum pe strada Morii. Oare câți oameni în vârstă și fără nici un ajutor au fost înșelați prin aceași metodă de mafia imobiliară de la Săcele ?

În anul 2011 Badea Vasile, tatăl Comisarului Șef Badea Bogdan, face dezmembrarea celor 2000 mp, din care i-au rămas lui Badea Vasile 1050 mp pe care a construit o locuință fără autorizație de construcție în care locuiește chiar Badea Bogdan, restul de teren fiind vândut către 2 persoane fizice, prin același mandatar Badea Bogdan , deși la momentul vânzării Badea Vasile era deja proprietar.

Este foarte interesant faptul că terenul preluat de Badea Vasile se află exact în vecinătatea terenului mamut de 11.000 mp , deținut de PNL-istul Cristian Popa prin mijloace mai puțin ortodoxe. Conform unor surse care au dorit să își păstreze anonimatul, intermedierea acestor tranzacții imobiliare s-au făcut sub atenta supraveghere a unui angajat de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele.

De asemenea, legăturile dintre Comisarul Șef Badea Bogdan și liberalul Cristian Popa par a fi destul de strânse, întâlnirile nocturne dintre cei doi fiind de notorietate în rândul săcelenilor de pe strada Morii. Pe lângă faptul că sunt vecini și au construit ilegal pe strada Morii alături de Olteanu Anișoara,directoarea economică de la Regia Pădurilor Săcele, se pare că și simțul pentru afaceri imobiliare îi unește pe cei doi. Oare sunt simple coincidențe sau Comisarul Șef Badea Bogdan sprijină grupul mafiot de la Regia Publică Locală a Pădurilor format din celebrul trio Cristian Popa- Sorin Hermenean- Olteanu Anișoara ?

Nouă, simplilor săceleni, ne rămâne doar să îl “felicităm” pe actual Comandant cu tendințe de afacerist imobiliar, care a reușit să obțină un profit de 1900% într-un termen foarte scurt. Așa cum am precizat anterior, Badea Vasile a cumpărat terenul de 2.000 mp cu doar 1.000 euro, și a păstrat pentru el 1.050 mp. Acesta a vândut 500 mp către o persoană fizică la prețul de 6.000 euro și alți 450 mp la prețul de 4.000 euro. Așa cum se poate observa, vânzând doar jumătate din terenul achiziționat, familia Badea a obținut o sumă de 10 ori mai mare față de cât au achitat pe teren.

De asemenea, nu putem să nu precizăm faptul că de o bună perioadă de timp Comisarul Șef Badea Bogdan tot participă la concursuri pentru a ocupa o funcție de conducere mai înaltă în cadrul Poliției Române, însă fără succes. Nu cumva, prin vânarea unor posturi mai înalte, Comandantul Badea încearcă să se protejeze ?

Săceleni, dacă considerați că ați fost victimele unor înșelăciuni ale diverselor grupuri imobiliare din Săcele în perioada 2000-2012, nu ezitați să ne scrieți. Noi avem coloana vertebrală să vă publicăm povestea, indiferent de numele grele implicate. Suntem convinși că acest caz al săceleanului B.M. nu este singurul !

 

Sursă foto : I.P.J Brașov

Comments