Coman aduce încă 3 puncte pentru Precizia

1407

Precizia Săcele a câştigat derby-ul local împotriva celor de la Tărlungeni cu scorul de 2-1 . Şi de data aceasta  golgeterul Ligii a 4-a , Ioan Coman, a fost decisiv pentru formaţia noastră .

Săcelenii au deschis scorul prin Coman care a executat imparabil o lovitură liberă de la 20 metri . Tudorie putea majora scorul în prima repriză însă tuşierul Polexe a ridicat eronat fanionul pentru offside .

Repriza a 2-a a fost una tensionată pentru ambele tabere . Cei de la Tărlungeni obţin un penalty însă Moldoveanu reuşeşte se pareze lovitura executată de Neculai . Două minute mai târziu Tărlungeniul reuşeşte să egaleze prin Savin . În minutul 80 Coman reuşeşte din nou să înscrie cu un şut la colţul lung aducându-i pe săceleni în avantaj . Câteva minute mai târziu Bleambu obţine un penalty pentru săceleni însă Coman a executat modest lovitura de pedeapsă.

Juniorii de la Precizia Săcele s-au impus cu scorul de 2-1 .

Precizia Săcele va evolua marţi in turul semifinalei Cupei României împotriva celor de la ACS Colţea . Meciul se va disputa la ora 17:30 pe stadionul Carpaţi

Comments