Clanurile de romi implicate în alegerile locale ?

248

După ce și-au asigurat influența interlopilor, liberalii săceleni au reușit la alegerile locale să-și mai asigure un segment : Clanurile de romi.

Aceștia sperau că dacă vor câștiga detașat cartierele Gârcini și Carierei, vor reuși să-și impună primarul, dar nu au reușit.

După ce au pus pe lista de consilieri pe poziția 3 un locuitor al cartierului Gârciniul mare și pe poziția 7 o locuitoare din Gârciniul mic, în ultimele 3 săptămâni liberalii săceleni au mers zilnic în cartierul Gârcini pentru a-și asigura voturile de acolo.

Pe surse, PNL Săcele a ținut numeroase mese întinse cu capii celor mai numeroase familii. Printre care îi amintim de Octavian, Gaga, Stoica zis Coajă, care în schimbul susținerii candidatului Ciprian Sterpu ar fi primit sume generoase de bani.

Probabil că în cel mai scurt timp, organele de cercetare penală vor începe cercetările penale asupra mai multor evenimente ce au avut loc în cartierul Gârcini.

În concluzie, pentru prima dată în istorie, clanurile de romi au fost la un pas să dicteze cine va fi primarul municipiului Săcele. Ne bucurăm că lumea din Săcele a fost cu capul pe umeri, unde s-a văzut avansul de peste 1000 de voturi obținut de Virgil Popa. Voturile din Gârcini au diminuat această diferență la 300 de voturi, unde s-a văzut influența banului.

Mai jos vă lăsăm niște imagini cu candidatul Sterpu, alături de Gaga și Gândac.

 

Comments